Leadership & Motivace

Další z řady vzdělávacích workshopů Premium Programu tentokrát na téma leadership, motivace, komunikace a time management.

Leadership, time management a komunikace uvnitř dentálního týmu

Každý opravdu fungující tým má v čele někoho, kdo udává vizi, směr, tempo a konkrétní kroky, jež vedou k předem stanovenému cíli. Zvládnutí time managementu, pak chod celého procesu ještě zefektivní!

Krásně to zní, ale aplikace v reálném prostředí zubní ordinace už se jen tak někomu nepovede. A proto jsme sestavili zkušený team speakerů v čele s MDDr. Karolínou Florykovou, Jankou Pavlovičovou a Janem Strakou z CLEVER MINDS.

Máte jedinečnou možnost se seznámit nejen teoreticky, ale zejména prakticky s postupy, cvičeními a také s nástroji a pomckami, které Vám ulehčí práci.

Tento workshop nabídne pohled majitele firmy (Flortho), vedoucího lékaře ortodontické kliniky ( Svět rovnátek ) a externího učitele ortodontického oddělení FNUSA Brno ( MDDr. Karolína Floryková), dále očima profesionální koučky, která se zaměřuje na oblast vedení týmů ( Ing. Janka Pavlovičová Ivašková ) a v podání odborníka na time management a autora zápisníků pro každodení použití CLEVER MINDS ( Jan Straka )

Můžete se těšit na:

1 SELF LEADERSHIP

2 PRÁCE S KOLEKTIVEM

3 PILOT - TECHNIKY PLÁNOVÁNÍ.

4 PRAKTICKÁ CVIČENÍ A JEJICH VYHODNOCENÍ

TOP!Registrujte se na Workshop Leadership & Motivace. Počet míst je omezen.

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye