Novinky XDENT na InDENT 2017

Zítra 26.5. 2017 probíhá poslední den výstavy InDent 2017. Zastavte se u nás a podívejte se no máme nového!

Novinky XDENT na výstavě InDent 2017

Ještě než se vydáte na prázdniny, zastavte se za námi na výstavě InDent 2017 a seznamte se s našimi novinkami!

Potěšíme Vás novinkami jako je klientský zóna pro vaše pacienty www.iklient.cz, s ní související elektronické formuláře. Např. registrační formulář, souhlasy pacientů s ošetřením, které si můžete přednastavit. Apple iPad jako pomocník v ordinaci za skvělé ceny. Analytický modul, který Vám ukáže ordinaci, jeji zaměstnance i pacienty v číslech i grafem. Takto jste vaší ordinaci ještě neviděli. Další významnou funkcí je integrované financování stomatologické péče přímo do klientské zóny. Díky tomu mohou klienti o výhodné financování požádat z pohodlí domova a Vás to nežatěžuje žádnou administrativou.

1 Analytický modul

2 iklient.cz - Klientská zóna

3 Financování stomatologické péče

4 Apple iPad - pomocníkem v ordinaci

!!! Nechte si nastavit vaše ceníky, sklady a naučte sebe a personál to nejlepší z XDENTu díky individuálním školením přímo ve vaší ordinaci. Objednat se a další informace najdete na www.xdent.cz/premium/

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye