Skupiny, CHAT a další vychytávky

Vyzkoušejte aktuální novinky v XDENT jako například CHAT rozdělení pacientů do skupin a spoustu dalších.

Skupiny, CHAT a další vychytávky

Představujeme Vám nejčerstvější novinky v našem softwaru a přinášíme všechny informace k jejich efektivnímu používání!

Plníme Vaše přání. V průběhu posledních měsíců jsme v XDENT spustili vychytávky z vašich podnětů. Nově si můžete pacienty rozřadit do skupin. Zjednodušili jsme komunikaci mezi lékaři a recepcí pomocí integrovaného chatu. Vylepšili jsme fráze o automatické propojení s lokalizací zubů. Připravili jsme si pro Vás:

1 KARTOTÉKA – přidat do skupiny Pacienty lze přiřadit do Vámi zvolené skupiny, tyto skupiny pacientů poté jednoduše vygenerujete v sekci marketing.

  • Pacienta přidáte do skupiny přímo z karty, záložka obecné (+přidat do skupiny).
  • Zadáte název již vytvořené skupiny nebo vytvoříte nový název skupiny.
  • Pacienta lze přidat do skupiny také z již vytvořené objednávky.
  • Pokud je pacient přidán do skupiny svítí v kartě pod tlačítkem upravit název této skupiny, ten je zobrazen i v kartotéce pacientů.
  • Skupiny lze vyfiltrovat také v marketingu a hromadně zaslat pacientům SMS



2 PŘÍMÝ MATERIÁLV ceníku materiálů lze zadat nový typ materiálu „přímý materiál“.

  • V nastavení pokladny lze zadat nový typ materiálu „přímý materiál“.
  • Přímý materiál lze přidat do makra.
  • Na položku přímého materiálu lze vytvořit libovolný typ dokladu.



3 MARKETING – kódy vykázané na pojišťovnuV sekci marketing je nyní možné nově vyfiltrovat pacienty podle kódů vykázaných na pojišťovnu v určitém časovém období, tyto pacienty přidat do seznamu příjemců a odeslat jim hromadné sms upozornění.



ČEKAJÍCÍPo přidání pacienta ze seznamu čekajících do kalendáře tento pacient ze seznamu čekajících zmizí.



EMAIL ŠABLONAV nastavení notifikací se zobrazuje náhled textu emailového upozornění.



FRÁZE A LOKALIZACEV nastavení fráze lze přidat zástupný znak pro lokalizaci zubu, který se automaticky propíše do dekursu, pojišťoven a přímých plateb.



KREDIT V KARTĚ PACIENTAU jména pacienta v obecných informacích v kartě se zobrazuje kredit stejně jako dluh.



NASTAVENÍ FRÁZE - cena přímé platbyV nastavení zdravotní dokumentace, při propojení fráze s položkou přímé platby se u této položky zobrazuje její cena.



STATISTIKA ZAMĚSTNANCI - kredit a čerpáníStatistika zaměstnanců nově obsahuje přehled nabitého kreditu a jeho čerpání daným zaměstnancem a statistiku vykázaného přímého materiálu.



10 STATISTIKA - pojišťovna dokladyStatistika pojišťovna doklady nově zobrazuje doklady, které nebyly vygenerovány na pojišťovnu z důvodu nezadaného rodného čísla.



TOP Nevíte si rady? Naučte sebe a personál to nejlepší z XDENTu díky individuálním školením přímo ve vaší ordinaci. Objednat se a další informace najdete na www.xdent.cz/premium/

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye