Týdenní aktualizace XDENT vol. 06

I tento týden máme pro vás skvělé vychytávky a vylepšení. Nově k dispozici "Galerie společnosti" a spousta úprav při tvorbě i nastavení léčebných plánů pro pacienty. Podívejte se na aktuální XDENT novinky!

Týdenní aktualizace XDENT vol. 04

Každý týden připravujeme aktualizaci XDENT, která zahrnuje spoustu nových funkcionalit a vylepšení, které šetří vaší každodenní práci a čas.

1 Centrální uložiště obrázků Nově v sekci "Můj účet" naleznete "Galerie společnosti", kde můžete mít k dispozici fotografie a obrázky pro léčebné plány, formuláře a další soubory.

2 Nastavení léčebných plánů V sekci Nastavení - Zdravotní dokumentace - Léčebné plány nyní naleznete následující vylepšení a úpravy.

  1. V globálním nastavení lze vložit logo/obrázek pomocí možnosti „vložit obrázek“ (lze i při tvorbě léčebných plánů).
  2. Širší možnost výběru typů písem naleznete v sekci "Okraje a vzhled".
  3. Při globálním nastavení léčebných plánů máte možnost nastavení barev nadpisů a obsahového textu pomocí hexadecimálního kódu (př. #ffffff).
  4. Nově můžete využít vložení obrázku (nejen) na titulní stranu léčebného plánu.

Připomeňme si v našem krátkém videu níže, jak si správně nastavit léčebný plán.

3 Tvorba léčebných plánů V kartě klienta při tvorbě léčebných plánů můžete nově vybírat z obrázku z galerie společnosti, klienta i zdravotní dokumentace. Jak postupovat při výběru obrázku vidíte v naší fotonápovědě.

TOP Všechny tyto novinky naleznete 5.1.2019 ve vašem XDENT účtu. Sledujte nás na Facebooku, kde najdete další tipy, jak efektivně využívat všechny funkce XDENT!

Free Joomla Lightbox Gallery

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye