Virtuální ústředna v XDENT

S naší novou službou zvýšíte nejen vaši produktivitu, ale zlepšíte i marketing ordinace a budete působit profesionálně! Evidujte telefony pacientů chytře a na jednom místě přímo v XDENT.

Virtuální ústředna v XDENT

Byznys vaší ordinace začíná komunikací, chytrou komunikací

Představujeme vám skvělý nástroj, díky kterému budete moci komunikovat s pacienty nejefektivnějším možným způsobem. Představte si, že vidíte informace o volajícím pacientovi přímo v XDENT! Díky tomu víte, již při zaznění telefonu, kdo vám volá – nechodič, dlužník čí VIP pacient?

S naší novou službou zvýšíte nejen vaši produktivitu, ale zlepšíte i marketing ordinace a budete působit profesionálně! Evidujte telefony pacientů chytře a na jednom místě přímo v XDENT.

Komunikační technologie, která propojuje telefony přímo s XDENT

Díky propojení XDENT s voláním pacienta už při zazvonění víte, kdo vám volá, zda jde o pacienta nechodiče či dlužníka a další užitečné informace pro objednání pacienta. Také víte, s kým a kdy jste mluvili.

Výhody virtuální ústředny v XDENT

🔴Díky virtuální ústředně přímo v XDENT víte, již při zaznění telefonu, kdo vám volá – nechodič, dlužník čí VIP pacient❓ ☎️ ⬇️ Jaké jsou další výhody uvidíte v našem videu 🎬

Zveřejnil(a) XDENT dne Čtvrtek 28. února 2019

V XDENT máte přehled jak příchozích, tak i nepřijatých hovorů

V evidenci nepřijatých hovorů můžete využít příznaku pro „zpracování hovoru“, díky tomu budete mít jednoduchý přehled o vyřízených telefonátech pacientů. Také si odtud můžete vytvořit úkol s termínem či můžete zavolat pacientovi přímo z XDENT! Již nebudete muset opisovat telefonní číslo z XDENT do vašeho telefonu.

Vaše firemní telefonní číslo vám zůstává

Případně můžete mít sloučeno několik stávajících čísel do jednoho. Díky tomu můžete efektivně vyřizovat příchozí hovory pacientů a eliminovat nepřijaté hovory do ordinace.

Pro volné ruce zdravotních sester či recepčních můžete navíc doplnit telefony o Bluetooth náhlavní soupravy.

Pro zprovoznění této služby je potřeba zakoupení VoIP telefonu. Technické zavedení telefonní ústředny v ordinaci zajistíme ve spolupráci s Vámi.


TOP Také byste rádi virtuální ústřednu ve vaší ordinaci? Možnost konzultace s vaším Xdenťákem najdete na "Virtuální ústředna pro ordinace"

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye