Jak začít s elektronickým podpisem pacienta v ordinaci

Návod, jak začít s elektronickými formuláři přímo v XDENT! Čtěte a využívejte všechny TOP výhody XDENT a iklient.cz

Jak začít s elektronickým podpisem pacienta v ordinaci

Přinášíme návod, jak začít s klientskou zónou iklient.cz a tablety s možností biometrického podpisu pacienta. Čtěte a využívejte všechny TOP výhody XDENT a iklient.cz

Díky tabletům se speciálně vyvinutou aplikací pro biometrický podpis pacienta můžete vést dokumentaci kompletně elektronicky. Veškeré podpisové formuláře si pacient může vyplnit ve své klientské zóně z pohodlí domova či ve vaší čekárně, kde tento formulář zároveň stvrdí svým podpisem. Podepsaný dokument se během pár vteřin přenese do klientovy karty v XDENT. Informace, které klient vyplní ve formuláři se automaticky pronesou do osobních údajů klienta a anamnézy. XDENT se navíc postará o všechny legislativní formality, vč. zálohování.

1 Domluvte si školení s našim ochodním zástupcemProjde s vámi kompletní nastavení tabletů včetně Safe Signature - naše unikátní aplikace pro podpis pacienta. Ukáže vám všechny modelové situace, které mohou při podepisování formulářů nastat, např. jak postupovat v případě dítěte či seniora. Dozvíte se, jak efektivně využívat klientskou zónu iklient.cz a nejen to! 

2 Během školení s vámi projdeme nastavení formulářů Vysvětlíme, jak nastavit formuláře v XDENT a sdělíme vám, co by měli pacienti v ordinaci podepisovat (viz článek "7 dokumentů, které by měl pacient v ordinaci podepsat"). Pokud byste raději zvolili variantu přednastavených formulářů, doporučujeme naše služby právní ochrany. V případě aktivace této služby se už nemusíte o nic starat. Formuláře dle aktuální legislativy budete mít vždy připravené v XDENT. 

3 Využívejte všech výhod XDENT a iklient.czPo zaškolení můžete využívat všech výhod propojení XDENT a klientské zóny iklient.cz.

BONUSOVÉ VIDEO

Podívejte se, jak postupovat v případě podpisu léčebného plánu.

Podpis léčebného plánu

🔥HOT NEWS🔥 Elektronický podpis léčebného plánu je nyní v IKLIENT❗🔝 🎬 Podívejte se na naše ukázkové video, jak podepsat léčebný plán na tabletu.

Zveřejnil(a) XDENT dne Pondělí 13. srpna 2018

Přečtěte si jaké další výhody přináší používání klientské zóny iklient.cz.

TOP Také byste rádi vedli dokumentaci kompletně elektronicky? Možnost konzultace s vaším Xdenťákem najdete na www.xdent.cz/premium/aplikace

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye